Kik vagyunk

A társaság jellemzése

A PPA CONTROLL, a.s. társaság  ügyfelei elvárásai alapján végez hosszútávú mérnöki szolgáltatást és ellátást melyek műszaki és árképzési szempontból is optimálisak. Tevékeny az ipar minden területén, befektetési egységek megvalósításában, korszerűsítésben, illetve mérnöki tevékenységben.

PPA CONTROLL, a.s. nyitott partner az erősáram, gépi és vezérlőtechnika, vezérlőrendszerek, biztonsági rendszerek, tűzvédelmi, vezetékezési és a számítógép hálózatot érintő problémák megoldásában.

Társaságunk e területeken készít elemzéseket, tanulmányokat, tervdokumentációkat, mérnöki és tanácsadási tevékenységet folytat, gépeket, illetve berendezéseket szállít, telepít és helyez üzembe, beleértve a javításokat és a karbantartást. Társaságunk magas minőségű elosztó-berendezéseket is gyárt.

A PPA CONTROLL, a.s. biztosítja a minősített üzemeltetést, valamint az összes leszállított műszaki berendezés karbantartását, ez által biztosítva a hatékony energiafogyasztást.

Miért válassza a PPA CONTROLL-t?

  • A villamos energia ellátás-, védelem-, a gép és berendezés vezérlésből adódó problémáival 800 tapasztalt munkatársunk közül kiválasztott, válogatott szakember csapat fog foglalkozni.
  • A megoldást az Ön igényeihez szabjuk, és lehetőséget kínálunk arra, hogy rugalmasan változtassa igényeit.
  • Mérnökeink nem függenek az egyes berendezések gyártóitól, így a világ legjobb gyártóinak termékeiből hozzuk létre a berendezések optimális kombinációját, ezzel tudunk jobb ár/érték arányt nyújtani.
  • A társaságunk régóta fennálló szilárd gazdasági helyzete nyújt garanciát a hosszantartó együttműködéshez, úgy a jelenlegi, mint a jövőbeni ügyfeleink számára is.
  • Társaságunkon belüli minden optimalizációs folyamatra irányuló tevékenység a „minőségnövelés és a költségcsökkentés“ jegyében zajlik, ez a Lloyd´s Register Quality Assurance, Ltd. neves cég által hitelesített ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványa által is biztosított. A Szlovák műszaki szabvány STN EN ISO 14001 szerint bevezetett környezetvédelmi irányítási rendszer szolgál arra, hogy a műszaki tevékenységek élő környezetre gyakorolt hatását csökkentsük, és az OHSAS 18001 Munkavédelmi irányítási rendszernek köszönhetően fokozhatjuk a megelőzést, valamint minimalizáljuk a munkahelyi tevékenységek kockázatait.
  • A PPA CONTROLL, a.s. kiterjedt fiókhálózattal rendelkezik Szlovákia egész területén.

Vállalati struktúra